contact

Directeur

De directeur heeft de dagdagelijkse leiding en verantwoordelijkheid van de voorziening en werkt onder de Raad van Bestuur.Maatschappelijk Assistent

De maatschappelijk assistent staat in voor het opbouwen en onderhouden van contacten met externen. Externen zijn familieleden, buren en andere diensten of voorzieningen in functie van de bewoner.

Ortho-agoog

De taak van de ortho-agoog situeert zich op 3 gebieden.
 
1. Het begeleiden en ondersteunen van de bewoner. De pedagogische opvolging van de bewoner alsook het welzijn van de persoon.
2. Het begeleiden en ondersteunen van het agogisch team, Hij coacht, begeleidt de opvoeders zodat ze optimaal hun werk kunnen doen. Hij ondersteunt hen ook inhoudelijk bij bepaalde problematieken en stuurt hen aan.
3. Het samenwerken met de directie aan de uitbouw van een kwaliteitsvolle voorziening.

Begeleiders

De begeleiders behartigen de dagdagelijkse belangen van de bewoners. Elke bewoner heeft een aandachtsbegeleider (AB) waarbij de focus ligt op de individuele opvolging en het opbouwen van een vertrouwensrelatie. De begeleiding bestaat uit team 'opvolging bewoners huisjes' en team 'opvolging bewoners hoofdgebouw'.
 

Administratie

De administratieve medewerkers volgen de financiële en organisatorische zaken van de organisatie op. Dit omvat o.a. dienst- en personeelszaken, loonadministratie en boekhouding.

 • GVT Gandae vzw
  Vincent Evrardlaan 20
  9050 Gentbrugge
   

  Algemeen
  09 331 89 00
  Mail
  info@gvtgandae.org
   
   
  Begeleider huisjes
  09 331 89 09
  Begeleider hoofdgebouw
  09 331 89 02
   
   

  Ons bereiken met het openbaar vervoer

  * Vanuit treinstation Gent-Dampoort neem je bus 3 richting Gentbrugge ‘Braemkasteel’. Afstappen aan halte Tweekapellenstraat. Van daar is het ongeveer 300m stappen naar het GVT.
  * Vanuit treinstation Gent-Sint-Pieters neem je bus 6 richting watersportbaan Mariakerke Post. Afstappen aan halte ‘ Gentbruggebrug’. Van daar is het ongeveer 400m stappen naar het GVT.

Formulier